Despre noi

Despre noi

Despre noi – Atelierul Nostru Se Ocupa De Reparati La Cutii De Viteze Manuale Si Auto

Aceasta este o firma care se ocupa cu distributia en-gros si en-detail a pieselor pentru cutii de viteza automate furnizand dupa nevoie piese noi, reconditionate si second-hand.

DESPRE NOI Firma noastra dispune de personal calificat, cu experienta de peste 10 ani in repararea cutiilor de viteze manuale.

Scopul nostru este de a oferi servicii de calitate la un pret cat mai avantajos.

Cand vine vorba de repararea cutiilor de viteze, noi punem accent pe profesionalism si incercarea atingerii perfectiunii in acest domeniu.

Datorita experientei indelungate si meticulozitatii personalului, reparatia unei cutii de viteze poate dura pana la cel mult 4 ore. Piesele utilizate sunt de cea mai buna calitate, fiind importate din Anglia si Italia. In urma reparatiei unei cutii de viteze, firma noastra ofera clientului o garantie de 6 luni. In cazul in care reparatia unei cutii de viteze manuale costa mai mult decat achizitionarea uneia second-hand, noi va oferim posibilitatea sa optati si pentru o achizitionare de cutie de viteze second-hand. Daca aveti intrebari sau nelamuriri despre cutii de viteze manuale, va raspundem cu cea mai mare placere si va oferim toate iinformatiile de care dumneavoastra aveti nevoie . Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati! DETALII DESPRE SERVICE-UL NOSTRU Ce facem? Firma noastra se ocupa cu repararea sau inlocuirea cutiilor de viteze manuale. De ce noi? Pentru ca oferim servicii de calitate la un pret cat mai avantajos. Cum ne puteti contacta? Ne puteti suna la numarul de telefon: 0724367629 sau prin email gearbox.titan@yahoo.com

Comentariile nu sunt permise.